Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vrachtwagenchauffeurs overhandigen petitie illegalenprobleem aan Brussel

Dinsdag 29 augustus overhandigt Chauffeurnieuws.com de petitie 'Veiligheid voor chauffeurs' in Brussel aan verschillende Europarlementariƫrs. Aanleiding is het toenemend geweld en agressie tegen chauffeurs door illegale migranten en criminele bendes langs de snelwegen in Europa. Op de Facebookpagina van Chauffeurnieuws.com geeft de organisatie aan dat de chauffeurs 'op een schandalige manier in de steek worden gelaten door de overheden', zo geven zij aan. Volgens de mensen die opkomen voor de belangen van de chauffeurs zijn er gewonden en zelfs al doden gevallen en moet daar per direct een einde aan komen.

Brussel
Om 15.30 uur wordt de petitie overhandigd aan Europarlementariƫrs Agnes Jongerius(PVDA), Peter van Dalen(Christenunie-SGP) en Dennis de Jong(SP). Aansluitend zal de petitie aangeboden worden aan een afgevaardigde van Violeta Bulc.

Eisen
De chauffeurs eisen van de overheid een snel en daadkrachtig optreden tegen deze toenemende agressie, staat op facebookpagina van Chauffeurnieuws.com. Veilige parkeerplaatsen met voldoende plaats en effectief toezicht van de politie is volgens de groep absoluut noodzakelijk. Zij geven aan dat het genoeg is geweest en dat de chauffeurs een veilige werkplek eisen.

Bron: facebookpagina Chauffeurnieuws.com/veiligheidvoorchauffeurs.petities.nl
Publicatiedatum: