Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Australië: Zes verschillende fruitsoorten aan een boom

Kerry West en haar man zijn het bedrijf 'Fruit Salad Tree' begonnen in de Tablelands en zijn drie jaar geleden verhuisd naar Rollands Plains in Australië. Zij kregen het voor elkaar om 6 verschillende fruitsoorten aan 1 boom te laten groeien en deze week zijn ze op de AgQuip in Gunnedah. 



Kerry West: "Mijn man heeft alles uit boeken geleerd. De bomen zijn een geweldig ruimtebesparend idee." Wanneer u een boom bij 'Fruit Salad Tree' koopt, rijpt het fruit op verschillende tijden, zodat er de hele zomer door wel iets geoogst kan worden en in het geval van het citrus zelfs jaarrond.



Bij de boom worden ook alle instructies geleverd. Op dit moment worden de bomen online verkocht in Australië en Tasmanië. De populairste boom is die met de steenfruit in variëteiten die passen bij warme en koude klimaten. Aan deze boom groeien witte en gele perziken, bloedpruimen en gele pruimen, abrikozen en baby perzikjes (een kruising tussen een perzik en een abrikoos). De tweede populairste boom is de citrusboom. Hieraan groeien citroenen, sinaasappelen, verschillende soorten mandarijnen, limoen, pomelo, grapefruit en Tangelo. 
Publicatiedatum: