Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Luc van den Aker (FME):

"Zoete honingtruffel must voor elke paddenstoelenliefhebber"



Fresh Mushroom Europe heeft een primeur: de Honingtruffel. Gevonden voornamelijk onder zwarte acasiaboom die groeien in de rijke, zandige gronden langs de Donau in Hongarije, is deze bleke, grijze-witte honingtruffel net zo heerlijk als uniek. De honingtruffel (Mattirolomyces terfezioides) heeft een lange geschiedenis in de gastronomie van Oost-Europa en werd het eerst in 1588 gedocumenteerd toen een Hongaarse magistraat een bos liet beschermen welke bekend stond voor de productie van Hongaarse witte truffels. Gevierd voor gebruik in ijsjes, sorbets, taarten en andere desserts, is de zoete honingtruffel een van de meest onbekende truffels in de wereld.



"De smaak van deze ongewone truffel is uniek", meldt Luc van den Aker Accountmanager bij FME, de toonaangevende leverancier in de wereld van de paddenstoelen. "Het begint met een zeer aangename, milde smaak van paddenstoel op de tong, maar ontwikkelt zich vervolgens tot een honingzoete sensatie".
Deze one-of-a-kind truffel is een must voor elke paddenstoel of truffel liefhebber."



Voor meer informatie:
Fresh Mushroom Europe
Tel: 0032 (0) 33171819
luc.vandenaker@fme-nv.com
www.fme-nv.com
Publicatiedatum: