Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
SFI Rotterdam:

"Wij werken al jaren zonder bankkrediet en ignoreren de arrogantie en afperserij van Euler Hermes"

Net zoals twee jaar geleden heeft SFI Rotterdam vernomen dat Euler Hermes, onderdeel van de Deutsche Allianz Groep, wereldwijd haar kredietlijn heeft ingetrokken.

"Wij onderhouden geen relatie met Euler Hermes B.V. en zijn daarom niet bereid onze financiƫle stukken GRATIS ter beschikking te stellen. Ernst & Young heeft opdracht gekregen onze jaarcijfers 2016 binnen de wettelijke termijn bij de Kamer van Koophandel in te dienen. Blijkbaar is dit nog niet gebeurd. De cijfers zijn op ons kantoor voor iedereen in te zien. Echter Euler Hermes B.V. evenals alle containerrederijen zullen nooit toegang tot onze kantoorruimte krijgen. Voor accurate informatie over ons bedrijf kan men inlichtingen inwinnen bij de ABN-Amrobank in Rotterdam alsmede de Deutsche Bank in Amsterdam. Wij werken al jaren zonder bankkrediet en ignoreren de arrogantie en afperserij van Euler Hermes", laat SFI Rotterdam in een persbericht weten.
Publicatiedatum: