Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
in aanloop van wedstrijd Rijnsburg-Barendrecht

Goed vergrendelde voetbalvlag hangt uit bij Van der Mey-Barendrecht

Aanstaande zaterdag is er na jaren van afwezigheid weer de wedstrijd Rijnsburg - Barendrecht. Barendrecht was jaren geleden al gepromoveerd naar een hogere klasse. Rijnburg kreeg het vorig seizoen op de laatste dag ook voor elkaar naar de 2e divisie te promoveren. Voor groothandelaar Van der Mey uit Barendrecht, maar met roots uit Rijnsburg, is dit zo'n speciale wedstrijd dat zij de vlag ervoor uithangen en deze keer goed hebben vergrendeld. 

De vlaggen van de Rijnsburgse Boys bij Van der Mey. 

Stevig vastgezet
De vlaggen van de Rijnsburgse Boys zijn bij Groothandelaar Van der Mey stevig vergrendeld aan de vlaggenmast, zo laat het bedrijf uit Barendrecht weten. Volgens de groothandelaar staan de camera's op scherp en moeten alle Waaltjes, heren Fijnheer en Bakkertjes op hun hoede zijn. Mochten mensen toch de vlag willen stelen, dan gaan de beelden gelijk door naar de CIA, FBI en president Trump, zo grapt Van der Mey.



Benieuwd geworden naar de wedstrijd zelf? De wedstrijd Rijnsburg-Barendrecht wordt zaterdagmiddag 15.30 uur gespeeld in sportpark De Middelmors aan de Noordwijkerweg 53a in Rijnsburg.


Bron: Van der Mey Barendrecht
Publicatiedatum: