Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zespri werkt samen voor een gezonde lunchbox

Zespri en Produce for Kids werken samen voor de campagne: 'Power Your Lunchbox Pledge,'. Dit is een nationale campagne in Amerika waarin verschillende bedrijven deelnemen om een gezonde lunchbox samen te stellen. Sungold van Zespri is een populair in deze lunchbox. Sarah Deaton, marketingmanager van Zespri: "De Sungold hebben veel gezondheidsvoordelen. Zo bevatten ze onder andere meer vitamine C dan een sinaasappel."

Met dit initiatief wordt niet alleen de consumptie van groenten en fruit bevorderd maar worden ook nog eens maaltijden aan gezinnen in nood verstrekt. Voor elke verkochte lunchbox van Power Your Lunchbox wordt een collectieve donatie van 1 dollar geschonken aan Feeding America om maaltijden voor gezinnen in nood te bieden. Vanaf 2015 heeft Feeding America vier miljoen maaltijden aan gezinnen in nood verstrekt. Voor 1 dollar kan Feeding America 11 maaltijden schenken aan lokale voedselbanken. 


Ook op Social Media wordt hier aandacht aan besteed. Zespri's Sungold Kiwi's worden op de site van Power Your Lunchbox weergegeven en ook bloggers zijn er in geïnteresseerd. Zespri stuurde kiwi's naar de bloggers voorafgaand aan een Twitter Feest op 17 augustus om enthousiasme voor dit initiatief te creëren. Hierdoor ontstaat meer bekendheid. Ook kunnen er banners met het logo van Produce for Kids geplaatst worden op websites naast de banners van de deelnemende retailers om lokale liefdadigheidsinstellingen te ondersteunen.

Contact:
Jill Netzel
Tel: (818) 718-8084 ext. 212
Publicatiedatum: