Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
hoog modern logistiek centrum geopend

"Nieuwe Landgard DC zeer efficiënt"

Telerscoöperatie Landgard heeft eind juli in Striegistal, een gemeente in de Duitse deelstaat Sachsen, haar nieuwe, hoog moderne logistiek centrum in gebruik genomen. De feestelijke inwijding vond plaats samen met Thomas Schmidt, minister van Milieu en Landbouw in Sachsen, Bernd Wagner, burgemeester van Striegistal, Veronika Bellmann, Bondsdaglid, vertegenwoordigers van lidbedrijven van Landgard uit Oost-Duitsland, Polen en China, evenals buren, klanten, zakenpartners en vertegenwoordigers van Landgard.


Opening van het nieuwe logistiek centrum

De nieuwe vestiging op industrieterrein Berbersdorf voegt de werkzaamheden van de huidige Landgard vestigingen in Chemnitz en Dresden samen in het nieuwe 'Landgard Ost Obst & Gemüse GmbH'. De teams die zich bezighouden met de cash-markten en de gastronomieklanten staan momenteel nog in de vestigingen Chemnitz, Dresden en Leipzig voor alle vragen van de klanten klaar. Er wordt momenteel nog gekeken hoe de 'oude vestigingen' nu verder gebruikt zullen gaan worden.

Het nieuwe logistiekcentrum in Berbersdorf biedt met een oppervlakte van circa 80.000 vierkante meter de beste mogelijkheden voor toekomstige groei en optimale dienstverlening in de regio Oost-Duitsland. Per direct staan er voor de klanten en telers naast 125 ervaren contactpersonen uit de oude vestigingen Chemnitz en Dresden ook nieuwe medewerkers klaar voor het beantwoorden van vragen rondom verse groenten en fruit. Tot aan het einde van het jaar zullen er nog eens zo'n 20 nieuwe arbeidsplaatsen ontstaan.
Publicatiedatum: