Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sanne Schippers komt met kookboek Dafne Likes

Exotische AGF populair in kookboek zus Dafne Schippers

Afgelopen zaterdag 12 augustus presenteerde Sanne Schippers, de zus van Dafne Schippers, in de Rotterdamse Markthal haar kookboek. De kookboeken waren gesigneerd door Dafne die onlangs goud haalde op de 200 meter op het WK atletiek.


Sanne Schippers met haar boek Dafne Likes in de Rotterdamse Markthal.

Samenwerking
Vanaf 11.00 uur was Sanne aanwezig bij Natuurlijk!, de pilotstore van het Westalandse Yex die gespecialiseerd is in exotische groenten en fruit. Daar konden bezoekers gesigneerde Dafne Likes-kookboeken aanschaffen met een gratis drinkkokosnoot. Sanne kon de aanwezigen meer vertellen over de favoriete recepten van Dafne. 


De zus van Dafne Schippers tijdens de presentatie van haar kookboek.

Exotische groenten en fruit
Yex is met haar consumentenmerk Discovered Official Foodpartner van Dafne Likes. Met hun foodblog en onlangs gelanceerde kookboek laten Dafne Schippers en haar zus Sanne zien hoe makkelijk het kan zijn om iets lekkers en gezonds op tafel te zetten. Tevens wordt een kijkje gegund in het leven van de topatleet. Wie de lievelingsrecepten van Dafne goed bekijkt, ziet al snel dat exotische groenten en fruit een belangrijke rol spelen in haar dagelijks leven.

Bron: Yex


Publicatiedatum: