Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw Subway-design geïnspireerd door verse groenten

Subway heeft een nieuw inrichtingsplan van hun winkels aangekondigd. Het plan is geïnspireerd door verse groenten en technologieën, om hun klanten een betere ervaring te geven. Trevor Haynes, onderdirecteur Operaties bij Subway: "We hebben een modern design ontwikkeld dat onze klanten verschillende keuzes geeft: op welke manier ze bestellen, hoe ze hun voeding komen ophalen en hoe ze van de maaltijd gaan genieten. De reacties van onze gasten, franchisenemers en de Sandwich Artists zijn enorm positief."



De hoogtepunten bestaan uit:

Digitaal:
 Kiosks op geselecteerde locaties waar zelf besteld kan worden, digitale menuborden en Apple en Samsung Pay opties. Klanten ervaren een snelle Subway ervaring met een aparte bereidingszone en een pre-order ophaallocatie voor de kiosk, app, levering, catering en bestellingen via Messenger. 

Voeding: Een groentendisplay met tomaten, groene paprika's, uien en komkommers die dagelijks gesneden worden, samen met een brood- en koekjesdisplay. Subway Fresh Forward restaurants bieden ook nieuwe producten aan op hun menu, zoals pico de gallo, nieuwe sauzen, zelfgemaakte augurken en glutenvrij brood. 

Dine-In Ervaring: Een speelse aankleding, goed samengestelde muziek en comfortabele zitplaatsen met USB oplaadpunten en gratis Wi-Fi creëren een uitnodigende omgeving.

Het Subway Fresh Forward design is ontwikkeld met inbreng van franchisenemers en klanten uit de hele wereld. Er zijn 12 proeflocaties geopend in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk.

Voor meer informatie:
Ashley Huggins
Subway
Email: press@subway.com
www.subway.com
Publicatiedatum: