Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF als cadeau slaat aan in Australië

Het geven van een bos paprika's in plaats van rozen, lijkt misschien vreemd voor sommigen, maar in Australiƫ slaat het concept van 'AGF als cadeau' aan. Vlada Kazimirchuk uit Australiƫ is de bedenker van de 'Lunch Bunch', een creatie van een eetbaar bosje waarbij lokale groenten en fruit gebruikt wordt.

Toen Vlada een aantal eetbare creaties uit Rusland tegenkwam, werd ze enthousiast en zette ze het idee om in een bedrijf. Ze is heel creatief en in haar boeketten zitten veel verschillende producten. Een voorbeeld zijn paddenstoelen tot creaties met avocado's. Ook tegen speciale aanvragen zegt ze geen nee. Zo maakte ze een boeket met gedroogd fruit, pepers en koekjes.



Citrus als cadeau
Als het gaat om de afzet van AGF als cadeau dan is Vlada niet de enige. Een ander voorbeeld is P. Costi (Venus Citrus) uit Riverland. Dit bedrijf verkoopt eersteklas citrus in een cadeauverpakking - een aantrekkelijk doosje. Helen Aggeletos, algemeen directrice van dit bedrijf zegt dat het idee een internationaal succes is geworden. "We keken naar onze Aziatische markt en voor hen is het een gewoonte om de klanten fruit te geven. We wilden dit ook proberen in Australiƫ en hopen dat dit een doorslaggevend succes zal worden, net zoals de kersen als cadeau rond kerst."

Bron :abc.net.au
Publicatiedatum: