Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
coordinatie transport over zee, lucht en spoor voor Keelings

Easy Fresh Ierland 100% dochter van Frigo Breda

Het Ierse bedrijf Keelings richt zich op de teelt van een brede range aan AGF-producten met aardbeien en blauwe bessen als hoofdproducten. Dankzij investeringen in kasteelt heeft het bedrijf haar teeltseizoen uitgebreid van maart tot november. Doel is om uiteindelijk jaarrond te kunnen leveren.

Hierbij is een uitgekiende logistiek cruciaal en deze taak wordt door het logistieke kantoor in Sint Margaret op zich genomen. Alle producten van zowel de eigen productiebedrijven van Keelings als van de wereldwijde leveranciers worden hier verzameld.



De wereldwijde distributie over zee, lucht en spoor wordt gecoördineerd door het bedrijf via haar logistieke partner Easy Fresh. Dit geeft het gelijk een Nederlands tintje, want Frigo Breda is één van de vier aandeelhouders van Easy Fresh. Easy Fresh Ierland is een 100% dochter van Frigo Breda.

Bij aankomst in St. Margaret worden alle producten onderworpen aan een robuust proces om de kwaliteit en specificaties van de producten te controleren. Directeur Michael Murphy is optimistisch gestemd over de Ierse economie. "Ik heb een stellige overtuiging wat we met dit land kunnen bereiken, al zal de grootste uitdaging zijn om Brexit-proof te worden."

"De Ierse consument is door de jaren heen steeds bewuster geworden en eist de beste kwaliteit. Dat is dan ook de hoeksteen van ons bedrijf. Als Keelings geen kwaliteitsproduct zou leveren, zou het ook niet zo groot zijn als het vandaag de dag is."

Voor meer informatie:
Erik Janse
Frigo Breda Forwarding
Tel: +31 (0)76 820 09 88
erik.janse@frigobreda.com
www.frigobreda.com
Publicatiedatum: