Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marcel van Rooijen, Torres Tropical Fresh:

"Met rode limes hebben we echt wat unieks in huis"

Tholen - Bij Torres Tropical Fresh zijn gisteren de eerste Australische limes gearriveerd. Bijzonder aan deze limes is de rode kleur. "Het is een kruising tussen de bekende Australische finger limes en de Burmese Rangpur lime", vertelt Marcel van Rooijen. "Klanten vinden het geweldig omdat ze echt wat aparts hebben, maar het is wel echt puur voor de specialisten in de catering en foodservice. De verkoopprijs durf ik bijna niet te noemen, want die is 60-65 euro voor een doosje van 12 x 125 gram, maar iemand die in de bar speciale cocktails wil maken, heeft dan ook écht iets bijzonders."
 


De limes zijn eenvoudig te consumeren en kunnen gewoon door de helft worden gesneden, waarna je de 'parels' met aromatisch limesap kunt uitknijpen. Voor pitloos sap wordt geadviseerd een citrus- of knoflookpers te gebruiken. Het sap uit de rode limes kan worden erg goed worden gebruikt met zeevruchten, in Aziatische gerechten, sauzen, vruchtensappen, cocktails of andere recepten met limes, zoals marmelade, jam, glazuur of dipsaus. De rode limes bevatten extreem veel anti-oxidanten en kunnen het beste gekoeld worden bewaard.

Voor meer informatie:
Marcel van Rooijen
Torres Tropical Fresh
Tel: +31(0) 85 88 86 247
marcel@torrestropical.com
www.torrestropical.com