Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Extra dag kennisevent, 14 september 2017:

Vers langer houdbaar verpakken met Multivac Trayseal

Vanwege grote belangstelling is het eerder aangekondigde Kennisevent op 13 september over het langer houdbaar verpakken van verse levensmiddelen door middel van Trayseal technologie volgeboekt. Op donderdag 14 september organiseert Multivac Nederland daarom een extra gratis kennisevent met exact hetzelfde programma als op 13 september. Voor het kennisevent van 20 september zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De events op 14 en 20 september zijn exclusief toegankelijk voor verwerkers of fabrikanten van verse levensmiddelen in Nederland. Tijdens de events komen onder andere specialisten aan het woord in verpakkingsmaterialen en verpakkingsmethodieken voor verse levensmiddelen. Daarnaast zal de geavanceerde Multivac Trayseal technologie gedemonstreerd worden.

Het programma van het kennisevent op donderdag 14 september is toegespitst op startende of kleine ondernemingen die versproducten verwerken en het event op woensdag 20 september op grotere, meer ervaren fabrikanten. Uiteraard is er tijdens de events de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere collega verse levensmiddelen verwerkers of fabrikanten.

Voor meer informatie:
Pompmolenlaan 15
3447 GK Woerden
T: +31 (0) 348 4365-70
info@multivac.nl
www.multivac.nl

Publicatiedatum: