Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Europe Retail Packing Barendrecht gecertificeerd op hoogste niveau

Europe Retail Packing, ook wel ERP genoemd, is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verpakken van diverse groenten en fruit. Naast de vestigingen in Poeldijk zijn er ook twee vestigingen in Barendrecht. Europe Retail Packing kan vrijwel alle producten sealen, flowpacken, foodtaineren of verpakken in netlon/girsac. Dit alles gebeurt volgens de hoogste kwaliteitsnormen welke zijn vastgelegd in diverse certificaten.

Voedselveiligheid en kwaliteit krijgen bij ERP de volle aandacht. Nadat de vestiging in Poeldijk afgelopen februari op het hoogste niveau is gecertificeerd, zijn er afgelopen maand ook audits geweest in allebei de vestigingen in Barendrecht. Ook in deze vestigingen is Europe Retail Packing volledig gecertificeerd is op het hoogste niveau: BRC op AA niveau en IFS op Higher-Level.

Voedselveiligheid is een steeds belangrijker onderwerp binnen de branche en Europe Retail Packing is daarom trots dat ze wederom een jaar gecertificeerd zijn op het hoogste niveau.

Voor meer informatie:
Europe Retail Packing
ABC Westland 315
2685 DD Poeldijk
T: 0174 – 282 510
www.europeretailpacking.nl
Publicatiedatum: