Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Volgens een Amerikaanse studie moet je dagelijks twee bananen eten

Onderzoekers in de Verenigde Staten hebben naar aanleiding van een reeks experimenten geconcludeerd dat een van de meest essentiĆ«le voedingsmiddelen bananen zijn. Ze zouden zeer goed zijn voor de gezondheid. 

"Voor degenen die op dieet zijn of een actieve levensstijl hebben zijn bananen erg belangrijk: Ze zijn een relatief caloriearme bron van voedingsstoffen, bieden voor een paar uur verzadiging en bevorderen de aanmaak van endorfines die een gevoel van plezier en een stroom van energie veroorzaken," volgens de wetenschappers.

Bananen zijn rijk aan vezels en vitaminen, vooral Vitamine B, die het glucosegehalte in het bloed reguleert. Bananen bevatten ook caroteen; goed voor je haar, nagels en huid. Verder wordt de combinatie caroteen en Vitamine B in dit fruit geacht een krachtige samenstelling te zijn met een preventieve werking tegen kanker. Tenslotte schijnen bananen vrouwen tegen hoofdpijn en migraines te kunnen beschermen en helpen ze ook tegen slapeloosheid.

Bron: micetimes.asia
Publicatiedatum: