Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vancouver, 24-26 april 2018

Inschrijving CPMA open voor exposanten

De Canadian Produce Marketing Association (CPMA) heeft bekend gemaakt dat de inschrijving voor de jaarlijkse conventie en vakbeurs vanaf nu geopend is. 

CPMA 2018 zal van dinsdag 24 april tot donderdag 26 april 2018 gehouden worden in Vancouver. Het aantal stands is beperkt en de verkoop verloopt vlot. Exposanten kunnen een stand reserveren door contact op te nemen met: Jennifer Oakley, Manager, Market Development, at 613-226-4187 ex. 218 or joakley@cpma.ca

De CPMA is de grootste vakbeurs voor de AGF-sector in Canada en weet jaarlijks grote retailers, foodservice-bedrijven en groothandelaren te trekken. 

"CPMA is de ideale plaats om contacten te leggen op de Canadese AGF-markt en goede zakenrelaties op te bouwen," legt CPMA voorzitter Ron Lemaire uit. "De beurs biedt een unieke balans tussen zakelijke en sociale netwerkmogelijkheden voor alle vertegenwoordigers uit de AGF-sector."

De beurs wordt afwisselend in Vancouver, Montreal of Toronto gehouden. De laatste editie, die in Toronto plaatsvond, was de grootste ooit. Er waren 576 stands en meer dan 300 bedrijven namen er aan deel. De expostieruimte was ruim van tevoren uitverkocht. 

De CPMA 2018 wordt gehouden in het Vancouver Convention Centre en heeft als thema 'Live Healthy. Eat Fresh!.


Voor meer informatie:
Rob Gerlsbeck
Canadian Produce Marketing Association 
Tel: (613) 878-3312 
Publicatiedatum: