Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGRO Merchants Group rondt eerste fase rebranding af

De AGRO Merchants Group, een wereldwijde leider in oplossingen voor koel- en vriesopslag heeft succesvol de eerste fase afgesloten van de naamswijziging van haar portfoliobedrijven. De rebranding versterkt AGRO's marktpositie en vergroot onze wereldwijde bedrijfskansen, wat van pas komt bij het aanboren van nieuwe markten en ten goede komt van de verdere integratie binnen de groep.
 


De eerste fase van de rebranding bevatte alle vestigingen van Harthoorn Logistics en Coldstore Urk. Andere bedrijven die meededen aan de eerste fase waren Sawyers Group en Castlecool Cold Stores in Ierland en Noord-Ierland en Nordic Cold Storage dat 10 vestigingen heeft, verspreid over de Verenigde Staten.
 
AGRO bestaat momenteel uit 22 portfoliobedrijven en 61 vestigingen in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië-Pasific. De rebranding wordt in verschillende fases uitgerold, waarbij de eerste twee fasen in 2017 worden afgerond.
 
Harthoorn Logistics, tegenwoordig AGRO Merchants Barneveld, is een toonaangevende leverancier van cold-chain diensten en opereert vanuit drie businessunits: warehousing, packaging en freight forwarding. Met een capaciteit van 40,600 pallets en een breed scala aan diverse waarde-toevoegende diensten, staat AGRO Merchants Barneveld bekend om zijn ervaring in deze branche.
 
AGRO Merchants Urk, voorheen Coldstore Urk, is een expert in de opslag en logistiek van vis- en seafood-producten en gevestigd op Urk. In 2014 sloot het bedrijf zich aan bij AGRO Merchants Group. In 2015 is het bedrijf met zo'n 40% uitgebreid om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen. De twee bedrijven maken nu deel uit van een geïntegreerd internationaal netwerk van koel- en vriesopslag en logistieke dienstverlening. De naamswijzigingen zijn niet van invloed op de dienstverlening van de bedrijven en hun betrokkenheid bij hun relaties maar onderschrijft.
 
Jan Harthoorn, Vice President of Strategic Development voor Europa van AGRO: "We zijn er trots op te zien hoe het merk AGRO Merchants Group zich verder uitbouwt. De rebranding van onze bedrijven tot één gezamenlijke naam is een logische stap die ons in staat stelt als één sterk merk de toekomst in te gaan en onze internationale naamsbekendheid verder te vergroten."

Voor meer informatie:
AGRO Merchants Group Europe
Nijverheidsweg 64
3771 ME Barneveld
T: +31 (0) 85 4848 501
info@agromerchants.com
www.agromerchants.com
Publicatiedatum: