Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van Doorn Uitzendgroep

Cees van Doorn loopt Vierdaagse voor het goede doel

Voor de 2e keer loopt Cees van Doorn (Van Doorn Uitzendgroup) de Nijmeegse vierdaagse. "Het is een evenement die ik, zoals ik het beleef, ieder jaar wil meemaken. Bijzonder vind ik de mogelijkheid om sponsoracties te koppelen aan dit sportieve evenement ten behoeve van onze (noodlijdende) medemensen. Zo mogen we de grote opdracht van Jezus vervullen."






"Enkele jaren geleden ben ik in contact gekomen met Ronny Heyboer, die 20 jaar geleden huis en haard achterliet en vertrok naar de binnenlanden van Borneo. Daar begon hij met het opvangen van enkele kinderen die in de jungle waren achtergelaten. Hij en zijn vrouw hadden al jaren het verlangen anderen te vertellen over het doel dat God heeft met ieders leven. Zijn slogan is: Je kunt niet zeggen: 'God houdt van jullie' en niets doen aan de erbarmelijke omstandigheden die hij daar zag. Wat toen begon met 1 kind is inmiddels een dorp (Living Waters Village) voor 600 verwaarloosde kinderen geworden. Waar huisvesting, voeding, onderwijs, medische verzorging maar bovenal liefde wordt gegeven. Hij gelooft onvoorwaardelijk dat de Heer die hem de opdracht heeft gegeven om in het midden van de jungle een dorp voor 1.000 verwaarloosde kinderen en scholen voor 2.000 kinderen te bouwen, hem ook door alle moeilijkheden en onmogelijkheden heen zou helpen. En dat gebeurd dus ook. Ik ben er een aantal weken geweest en heb het zelf gezien!"

Voor een indruk van Living Waters Village hieronder een link van een korte documentaire.



Informatie over de sponsorloop vindt u op :
www.devierdaagsesponsorloop.nl
Publicatiedatum: