Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lading groenten en fruit illegaal gedumpt

Onlangs bevond er zich in Duitsland rond 07.30 uur een politiepatrouille op de weg van Titisee-Neustadt in de richting van Löffingen. Op een uitwijkplaats aan de linkerkant van de weg merkte de politie een met groenten en fruit volgeladen vrachtwagen op, waarbij de bestuurder zojuist een deel van zijn lading langs de weg gedumpt had en de achterdeuren sloot, meldt de politie in Freiburg.



De politiepatrouille keerde zich om en kon de vrachtwagen bij Titisee-Neustaedt aanhouden. Toen de 35-jarige bestuurder op het voorval werd aangesproken verklaarde hij dat er tijdens zijn rit meerdere pallets waren omgevallen. Bij het openen van de achterdeuren van de vrachtwagen kwam een deel van de lading hem reeds tegemoet vallen. Daarop had hij de niet meer consumeerbare producten, één tot twee kubieke meter groenten en fruit met verpakkingsmateriaal van karton en kunststof, ter plekke achtergelaten en zijn rit voortgezet. Het bedrijf werd ertoe verplicht om het afval te laten verwijderen. De betreffende vrachtwagenchauffeur moet rekenen op een stevige geldboete.
Publicatiedatum: