Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Vanuit duurzame gedachte ontwikkeld"

DCB Energy opent toekomstbestendig tankstation

DCB Energy heeft op maandag 10 juli bekendgemaakt dat het nieuwe Truck Easy station op bedrijventterrein Trade Poort Noord aan de Erik de Rodeweg 3 Sevenum/Venlo op 17 juli opent. DCB Energy, onderverdeeld in Truck Easy, Tank Easy, DCB Tank en Wash Easy, zet zich al tijden in voor het duurzamer maken van de mobiliteit- en transportsector en steunt diverse initiatieven gericht op duurzame mobiliteit. Ook het nieuwe tankstation is vanuit een duurzame gedachte ontwikkeld en heeft een vernieuwend en onderscheidend ontwerp gekregen.

Nieuwe aanwinst
Het tankstation in Venlo is de nieuwste aanwinst binnen het inmiddels meer dan 250 tanklocaties (in de gehele Benelux en Duitsland) tellende netwerk van DCB Energy. Het station is ideaal gelegen op het nieuwe bedrijventerrein Trade Port Noord met een directe ontsluiting A73/A67/A74 op de Greenportlane (N295). Het gebied rondom Venlo heeft zich ontwikkeld als een internationale hub, met een hoge concentratie van internationale handelsbedrijven uit de AGF-sector (Fresh Park).

Snel en voordelig
Het tankstation is ontwikkeld met de filosofie 'snel, makkelijk en voordelig tanken' in gedachten. Om die reden is het station onbemand, waardoor de prijzen altijd scherp zijn. Het Truck Easy-gedeelte van het nieuwe station is voorzien van 6 dubbelzijdige en ruime opstelplaatsen voor elke truck en LZV met Diesel NRG, Adblue. In december is ook LNG, CNG en elektra verkrijgbaar en op termijn waterstof. De voorbereidingen daarvoor zijn reeds gemaakt.

Truck Easy Venlo
De huidige locatie aan de Groot Egtenrayseweg sluit op 16 juli. Vanaf 17 juli kan er getankt worden op Trade Port Noord aan de Erik de Rodeweg 3. Het salesteam is donderdag 20 en vrijdag 21 juli aanwezig. Twee dagen lang staat op locatie het team klaar dat zorgt voor uitleg en hulp bij tanken, ontvangt iedere bezoeker bij een tankbeurt een attentie.

Bron: DCB Energy
Publicatiedatum: