Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Edeka reclame promoot lokaal product

Edeka levert kwaliteit en versheid uit de eerste hand – de samenwerking met lokale producenten en directe levering maken dit mogelijk. Groenten en fruit zijn altijd vers geoogst en leggen altijd de kortste afstand tussen de producent en een Edeka-filiaal af, of het nu gaat om lokale producten of exoten. Hier is het bedrijf bijzonder trots op. In de nieuwste tv-spot is te zien hoe nauw Edeka met haar leveranciers samenwerkt met zo hier en daar ook eens een misverstand....



Het hele jaar door verse groenten en vers fruit zonder lange en ingewikkelde leveringsprocessen– daarvoor staat Edeka. In de Duitse levensmiddelenhandel beschikt er vrijwel geen ander bedrijf over een vergelijkbaar platform voor de inkoop van verse groenten en vers fruit. Het bijzondere: Edeka koopt de producten niet via exporteurs of tussenhandelaren in, maar werkt direct samen met meer dan 1.000 producenten in 96 landen. Deze directe uitwisseling maakt het voor Edeka mogelijk om een eigen kwaliteitsstandaard bij de teelt van groenten- en fruitsoorten te handhaven en de vers geoogste producten zonder tussenhandelaren te importeren. Daarbij zet men zich in voor een duurzamere teelt van groenten en fruit - geoptimaliseerde en gecontroleerde inzet van gewasbeschermingsmiddelen is voor Edeka net zo belangrijk als het naleven van hoge ecologische en sociale standaarden. Zo ondersteunt Edeka in gezamenlijke projecten met het WNF producenten bij het ontzien van het milieu bij de conventionele teelt van groenten en fruit en leert hen verantwoordelijk om te gaan met de voorhanden zijnde bronnen en ecosystemen. Edeka zet zich bovendien continu in voor de verbetering van de arbeidsomstandigheden van de producenten in de leveringslanden.

De directe invloed op de productie garandeert niet alleen de kwaliteit van het aanbod maar schept ook vertrouwen van twee kanten tussen Edeka en de telers evenals de leveranciers. Dit weerspiegelt zich vervolgens ook in de kwaliteit van de producten.
Publicatiedatum: