Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brit vindt dode spitsmuis in bio-slaverpakking

Als je een kant-en-klare salade uit de supermarkt koopt, zou je deze met je ogen dicht moeten kunnen eten. Guy Stansfeld denkt daar nu vermoedelijk anders over. De Brit werd opgeschrikt door de vondst van een dode spitsmuis in een gemengde bladsalade die hij bij een Tesco-winkel in Londen had gekocht. De 53-jarige architect realiseerde zich dat er iets goed fout was toen hij per ongeluk het dier in zijn mond plaatste. "Gewassen voedsel dat ready-to-eat is, kan blijkbaar niet worden vertrouwd", vertelt hij nieuwsblad Ham & High. "Ik shake nog na van deze nare ervaring. Hoewel dat ook iets te maken kan hebben met de halve fles single malt whiskey", grapt hij.

Stansfeld kocht de biologische salade van een Tesco Express in Kentish Town. Hij informeerde de klantenservice van de supermarkt. Een woordvoerder van Tesco geeft aan een onderzoek te hebben ingesteld. "Tijdens het voorbereiden en het verpakken van onze producten hanteren we robuuste voedselkwaliteitsprocessen, dus we waren verrast om te horen over dit incident", luidt de reactie.

Klik hier voor foto's van het incident.

Bron: Metro UK
Publicatiedatum: