Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pomvit wint de titel 'Beste Product van het Jaar 2017-2018'

Op woensdag 28 juni 2017 werden in het restaurant SETT te Brussel de winnaars bekendgemaakt van de verkiezing 'Beste Product van het Jaar 2017-2018'. Er waren 28 categorieën. De scores van alle genomineerde producten zijn gebaseerd op vijf criteria: prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie, gebruikstevredenheid, herhaalaankoop en aanbeveling. Pomvit won de titel 'Beste Product van het Jaar 2017-2018' in de categorie groenten&fruit.



Pomvit
Deze prijs toont aan dat een alledaags product zoals de aardappel nog voor verrassingen kan zorgen bij de consument. "Bij Warnez zijn we dan ook bijzonder fier! Snel en makkelijk zijn steeds meer de normen in de huidige samenleving en in onze almaar vernieuwende eetcultuur. Voor ons betekent dit niet dat ons eten aan kwaliteit moet inboeten. Wij vinden dat een snelle, maar toch gezonde en lekkere maaltijd op elk moment van de dag moet kunnen. Pomvit is zo'n concept van stoomgaren dat aan alle mogelijke eisen voldoet die we ons vandaag stellen aan lekkere en gezonde voeding", vertelt Charlotte Warnez.



Over de wedstrijd
Meer dan 25.000 consumenten hebben via de website www.besteproductvanhetjaar.be hun favoriet product beoordeeld. Daarmee is deze verkiezing één van de grootste consumentenonderzoeken in ons land waarbij de consument direct invloed heeft op de resultaten. De verkiezing is een initiatief van het onderzoeksbureau Q&A Research & Consultancy in samenwerking met Consumer Contest Company.


In het midden Charlotte Warnez.
Publicatiedatum: