Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Awards en bloemen voor klanten van Gebrs van Aarle

Afgelopen vrijdag zijn wederom een aantal klanten van Gebrs van Aarle door Chiquita en de groothandel in het zonnetje gezet. Zij ontvingen een award van Chiquita voor jarenlange loyaliteit aan het bananenmerk. Paul van Raaij (verkoopadviseur bij Gebrs van Aarle) bracht namens de groothandel bloemen bij De Fruithal in Werkendam en Hemmy van Haaren in Groesbeek. Zij kregen uit handen van Mark Grim (salesmanager bij Chiquita) een award voor respectievelijk 30 jaar en 20 jaar loyaliteit.


Fruithal in Werkendam verkoopt 30 jaar Chiquita bananen


Hemmy van Haaren in Groesbeek verkoopt 20 jaar Chiquita bananen

Bij De Vitaminetuin in Vlijmen werden de bloemen door Jeroen Wind (Teamleider commercie bij Gebrs van Aarle) overhandigd. Tom Tummers had de eer om daar namens Chiquita de award voor maar liefst 50 jaar loyaliteit te overhandigen. Speciaal voor deze gelegenheid was ook Arie van Vugt (de vader van eigenaar Jos van Vugt) aanwezig, die - toentertijd nog als grossier – met de verkoop van Chiquita startte.

Foto links: Vitaminetuin in Vlijmen verkoopt al 50 jaar Chiquita bananen
Publicatiedatum: