Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Philip van Geest: "Wand eruit, meters erbij"

VGI geeft opdracht voor nieuwbouw tweede fase bedrijfshal in De Lier

Tholen - Hercuton heeft van Van Geest International opdracht gekregen voor een uitbreiding van de nieuwe bedrijfshal in De Lier Westerlee. Afgelopen week werd dit met een handtekening van oprichter Rien (MLS) van Geest bekrachtigd. "We hebben in 2015 vergunning gekregen voor de bouw van 5.500m2 bedrijfspand. De eerste fase bestond uit 2.850 m2 en hetzelfde pand gaan we nu al weer uitbreiden", vertelt Philip van Geest.



"We hebben het pand destijds gestart zonder huurders, maar hadden binnen twee maanden de nieuwbouw verhuurd. Onze huurder Trofi Pack maakt een stormachtige ontwikkeling door en vroeg ons al vrij snel of we met de nieuwbouw van de uitbreiding konden starten. Nu is er bij de eerste fase al rekening gehouden met uitbreiding, dus de laatste staanders zijn zo gebouwd om het pand door te bouwen. Feitelijk kan de wand eruit en komt er een compartiment bij, waarbij het pand net zo breed blijft", vertelt Philip.

Inmiddels is de vergunningsaanvraag ingediend en zijn de heipalen besteld. "We hopen zo snel mogelijk van start gegaan. We hebben voor Hercuton gekozen vanwege de prijs-kwaliteitsverhouding en de snelheid waarmee gebouwd kan worden. Daarbij zien we dagelijks de klimatologische voordelen van het accumulerend vermogen van beton. De uitbreiding toont de gezonde groei die VGI doormaakt en daarbij draagt het bij aan de revitalisering van bedrijventerrein Westerlee."

Voor meer informatie:
Philip van Geest
Van Geest International
Jogchem van der Houtweg 41
2678 HA De Lier
pvg@vgibv.nl
www.vgibv.nl