Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
PMA Zuid Afrika

Oplossingen gezocht voor Climate Smart Agriculture

De komende twee maanden richt Verbos Business Development zich in samenwerking met RVO en de Nederlandse ambassade in Zuid Afrika, op Nederlandse bedrijven (inclusief start-ups) die innovatieve oplossingen hebben om land- & tuinbouw te verduurzamen. Daarbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld waterbesparende oplossingen, klimaatbestendige zaden, energie-efficiƫntie verhogende oplossingen; slimme tools danwel technieken, bodemverbeteraars, software- & geodata oplossingen.

"Zodra u denkt dat uw product / dienst positief bijdraagt aan de ecologie rondom land- & tuinbouw, dan is dit voor u wellicht interessant. We zijn van plan een boekje samen te stellen waarin de diverse oplossingen zijn opgenomen. Op die manier willen we zoveel mogelijk bedrijven de kans geven zich te presenteren. Het boekje wordt vervolgens fysiek en digitaal verspreid tijdens de komende PMA (Produce Marketing Association), een internationale beurs in Kaapstad", vertelt Aart van den Bos van Verbos. "Voor twee bedrijven is er budget beschikbaar om haar product / dienst te presenteren tijdens de PMA op 16 en 17 augustus in Kaapstad, Zuid Afrika."

Heeft u interesse om uw product / dienst op te nemen in het boekje en zo te promoten in Zuid-Afrika of om gebruik te maken van de mogelijkheid uw bedrijf te presenteren op de PMA en binnen overige internationale netwerken? Stuur dan een mail

Verbos Business Development
t.a.v. drs. Petra van der Hout
phs@verbos.nl

 
 
 
Publicatiedatum: