Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bestuur Edeka

Het bestuur van Edeka in Hamburg zal veranderen van samenstelling. Per 1 juli 2017 wordt de nationale handel in goederen weer direct geleid door bestuursvoorzitter Markus Mosa (49). Per 1 juli is hij verantwoordelijk voor de strategische leiding, voor de inkoop, de productie, voor Netto Marken-Discount, de IT, de revisie en de bedrijfscommunicatie. Verantwoordelijke voor de afdeling financiën en personeel wordt Martin Scholvin (52). Daarnaast werd Claas Meineke (46) benoemd tot directeur van de nieuw gecreëerde afdeling marketing/verkoop. Het bestuur van Edeka blijft daarbij met drie bestuursleden een slank bestuur. De voormalige inkoopdirecteur Heiko Kordmann had reeds op eigen wens het bedrijf verlaten.

Met de benoeming van Claas Meineke tot directeur marketing/verkoop moet het merk Edeka verder versterkt worden en moet de ontwikkeling en uitbreiding van nieuwe verkoopconcepten zoals de onlinehandel bespoedigd worden. De afdeling omvat naast de verkoop ook de marketing en de logistiek, evenals de leiding van onlinehandelaar Bringmeister. "Met Claas Meineke hebben we een deskundige op deze positie die sinds jaren voor de opbouw van het merk staat en belangrijke impulsen voor Edeka zet op verkoopgebied", zegt Markus Mosa over de toekomstige samenwerking.

"Met deze toekomstgeoriënteerde nieuwe samenstelling van het bestuur zullen we nog strijdvaardiger worden binnen de dynamische en concurrerende handelssector", aldus Markus Mosa. "We zullen zo de succesvolle ontwikkeling van de afgelopen jaren consequent voortzetten."
Publicatiedatum: