Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pakistaanse mangotelers voldoen aan EU-normen

Mangotelers en exporteurs in Pakistan voldoen aan de EU-normen, dankzij de steun van de overheid. Hierdoor is niet alleen de vraag naar de Pakistaanse mango toegenomen, maar is de opbrengst van de export ook gestegen. De woordvoerder van het Ministerie van Landbouw vertelde dat de fruitvlieg de kwaliteit van het fruit aantast. De overheid van Punjab is een project gestart om dit probleem op te lossen met niet-traditionele technieken. De overheid heeft grote financiĆ«le steun verleend om telers te trainen, zodat ze technieken leren hoe ze de fruitvlieg kunnen bestrijden. 

Hij zei dat de overheid van Punjab een mangocompetitie heeft opgezet in 2017-2018. Hierbij zullen telers met een hoge opbrengst prijzen ontvangen, die bestaan uit landbouwmachines. Pakistan was de zesde grootste mangoproducent ter wereld. De woordvoerder zei dat het Ministerie van Landbouw de moderne technologie bij de telers wilde introduceren. Op deze manier zullen ze leren hoe ze problemen kunnen oplossen, zodat hun productie en de kwaliteit van hun groenten en fruit verbetert. 
Publicatiedatum: