Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Hightech Krimpfolie bij Flex Film

Door een exclusieve overeenkomst met het Israƫlische Syfan Saad Co breidt Flex Film haar assortiment aan glasheldere krimpfolies aanzienlijk uit. Voor klanten van Flex Film betekent dit nog meer keuze voor nog meer toepassingen. Flex Film introduceert twee volledig nieuwe productlijnen: Syfresh en Sytech.



De Syfresh lijn
De Syfresh lijn biedt nieuwe verpakkingsmogelijkheden in glasheldere krimpfolie. Deze technisch hoogwaardige reeks folies maakt lekvrij verpakken mogelijk, heeft anti-condens eigenschappen en is speciaal ontwikkeld voor verwerking op hoge snelheidsmachines. Tevens biedt de Syfresh lijn een topkwaliteit anti-condens folie voor de AGF-markt. De permeabiliteit van alle folies in de Syfresh lijn is geoptimaliseerd voor langere houdbaarheid.

De Sytech lijn
De Sytech lijn is speciaal ontwikkeld voor industriƫle toepassingen waar verfijnde afwerking of juist grote bundelsterkte van kritisch belang is en biedt een rimpelloze verpakking die tegelijk stevig en stabiel is. Het biedt de uitkomst voor de meest uitdagende verpakkingen en grillige vormen.

Alle Syfresh en Sytech folies zijn te krijgen in meerdere diktes en breedtes en ook direct uit voorraad.

Voor meer informatie:
Flex Film International BV
Achterwetering 35
2871 RK Schoonhoven
T: +31 (0)182 388700
info@flexfilm.nl
www.flexfilm.nl

Publicatiedatum: