Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Egypte verkoopt citroenen in Italië

In Egypte worden verscheidene citroensoorten geteeld: de Adalia citroen, de Sheairy citroen en de Balady citroen. De meeste citroenen worden op grote stukken land geteeld en de oogst is het hele jaar door groot. Karima Abdelmawla, Hoofd van Hitac Trading: "We kunnen meer dan 20 ton per jaar leveren. We groeien nog steeds." Hitac Trading is een snel groeiend bedrijf. Onlangs kwam hun eerste product op de Italiaanse markt, waarvan de kwaliteit nu al gewaardeerd wordt. Abdelmawla: "Hitac Trading bestaat nog maar 12 jaar, maar we weten zeker dat we ook in Europa gaan leveren."



Hitac Trading biedt klanten een grote verscheidenheid aan verpakking aan. Deze verpakkingen zijn aangepast aan het gewenste aantal kilo's en hebben verschillende groottes. Abdelmawla: "We zijn erg flexibel, omdat dat onze manier van concurreren is tegenover de rest van de telers. We willen ons onderscheiden."

Voor meer informatie:
Karima Abdelmawla
Hitac Trading Co.
Telf.: +20 1066686013 

Publicatiedatum: