Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
24 juni:

Job Event voor chauffeurs bij Eetcafé Westgaag in Maasdijk

Zaterdagmiddag 24 juni organiseert uitzendbureau Transport People uit Maasdijk van 11:00 tot 14:00 uur, in samenwerking met Eetcafé Westgaag, opnieuw een Job Event. Dit evenement vindt ditmaal plaats bij het eetcafé in Maasdijk en is bedoeld voor alle (toekomstige) vrachtwagenchauffeurs die op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Actief werven
Recruiter Angelo Groen legt uit dat het tekort binnen de sector nog steeds niet is opgelost. "Aan ons de taak om extra energie te steken in het actief werven van geschikte chauffeurs. Door het organiseren van dit event willen wij chauffeurs aantrekken die we vervolgens direct inschrijven en een baangarantie kunnen geven bij één van onze opdrachtgevers. Wij gaan op zoek naar de baan die goed bij hen past! Iedereen die graag chauffeur wil worden of een andere baan in de transport of logistieke sector zoekt, is uiteraard ook welkom. Dit betekent dus ook voor scholieren of studenten die op termijn chauffeur of transportplanner willen worden. Wij kunnen een mooi opleidingstraject bieden."

Voor meer informatie:
Koen van Zeijl
Transport People
T: 088-3744540
info@transportpeople.nl
www.transportpeople.nl

Publicatiedatum: