Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verse frites van het land

Veerman Goudswaard krijgt nieuwe aardappelopslag

Adriaan en Pieter Veerman, de zonen van voormalig landbouwminister Cees Veerman, hebben op het uiterste westpunt van de Hoeksche Waard, hun bedrijf Veerman Goudswaard. Daar telen zij hun eigen aardappelen en snijden ze die tot de Verse Boerderij Friet. Particulieren en bedrijven weten de weg naar de boerderij te vinden waardoor het tijd geworden is voor een volgende stap: een nieuwe moderne aardappelopslag.



Geerlofs Koeltechniek heeft de opdracht gekregen om de bewaartechniek te leveren. Met een ammoniak rondpomp installatie krijgt het bedrijf moderne koeltechniek: milieuvriendelijk en voorbereid op de toekomst. Het Gispro regelsysteem dat meegeleverd wordt, regelt de koeltechniek niet alleen, maar ook het drogingsproces en vrije koeling door de integrale bediening van de ventilatieluiken. Daarnaast biedt Gispro de gebruiker waardevolle informatie over de bewaarstatus en -geschiedenis. Het regelsysteem is met Gismo gekoppeld met internet en is voor gebruiker en Geerlofs te benaderen via internet. Zo is een directe inzage en continue service mogelijk.

Het energieverbruik zal laag zijn, door gebruik van het efficiƫnte natuurlijke koudemiddel ammoniak, door de frequentiegeregelde compressorinstallatie en het hergebruik van restwarmte voor de verwarmings- en drogingsfunctie van de installatie en voor de ontdooiing van de koelers. De energie die wel nodig is, wordt opgewekt door zonnepanelen, waarmee de nieuwe opslag geheel energieneutraal wordt.

Voor meer informatie:
Geerlofs
Delftweg 66
2289 BA Rijswijk
T: +31 (0)70-3192132
F: +31 (0)70-3192156
www.geerlofs.com
Publicatiedatum: