Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw in de AGF-sector: Food Freshness Card

"Met deze kaart wordt de houdbaarheid van AGF verdubbeld"

Tholen - "We hebben met dit product al verschillende awards gewonnen. In eerste instantie focusten we alleen op de farma-sector, maar we zagen ook grote kansen voor de AGF-sector. Met deze Food Freshness Card kunnen groenten en fruit dubbel zo lang bewaard worden. Willen jullie het uitproberen? Neem maar een kaart mee en we horen graag wat de resultaten zijn", vertelden Rick en RJ Hassler enthousiast tijdens de London Produce Show.



Gevecht aan met voedselverspilling

Vader Rick en zoon RJ Hassler zijn van het bedrijf Nature's Frequencies uit Brockton (VS) en introduceerden enkele jaren geleden een hele speciale 'kaart'. "In de zomer van 2016 hebben we hem geïntroduceerd in de AGF-sector. De reacties zijn tot nu toe overweldigend. We hebben natuurlijk het bewijs dat de producten echt dubbel zo lang houdbaar zijn. De Food Freshness Card is onderzocht door laboratoria, dokters en universiteiten. Ook commercieel hebben we al veel testen gedaan. We hebben daarnaast nog een troef om mensen te overtuigen: de tevredenheidsgarantie. Werkt de Food Freshness Card na 90 dagen niet naar tevredenheid? Dan krijgt de klant haar geld terug!" Met deze kaart gaat het bedrijf het gevecht aan met voedselverspilling. "Hierdoor worden veel minder producten weggegooid en kan men honderden dollars per maand besparen. Dit blijkt uit een onderzoek van de Universiteit."

Kan overal worden gebruikt

De FFC is van het formaat A6, is gelamineerd en holografisch. De kaart kan thuis worden gebruikt, zowel in de koelkast als in de fruitschaal of andere plaatsen waar versproducten worden bewaard. Naast groenten en fruit kan ook brood langer worden bewaard. Voor commercieel gebruik in de AGF-sector kunnen de kaarten bijvoorbeeld worden gebruikt in koelcellen en opslagplaatsen. Bij grotere ruimtes zijn er wel meerdere FFC's nodig. Ze kunnen eigenlijk overal worden gebruikt."

Voor meer informatie:
Nature's Frequencies
244 Liberty Street
Building 6
Brockton, MA 02301
Rick@naturesFrequencies.com
www.foodfreshnesscard.com