Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Taner Sarikaya van Guven Supermarkt:

"Aanvoer Oosters assortiment geen probleem maar prijzen variëren sterk"

Tholen - Twee keer per week rijdt er een bakwagen van de Turkse supermarkt Guven (oppervlakte ca. 1200 m2) van Arnhem naar de Spaanse Polder in Rotterdam. "We doen de volledige inkoop zelf. Zo zorgen we elke dag voor verse producten zodat onze klanten die thuis ook nog enige tijd kunnen bewaren", vertelt Taner Sarikaya van Guven Supermarkt. Ruim een jaar geleden maakten ze een nieuwe start in de wijk Persikhaaf.



Guven heeft een multiculturele klantenkring en voert een breed assortiment aan Oosterse producten. "De afkomst van producten is voor veel klanten belangrijk. Daarom hebben we groenten en fruit uit veel verschillende landen: Marokko, Iran, Irak, Turkije, Syriƫ", vertelt Taner. De herkomst van de producten zetten ze er echter niet bij. "Onze klanten herkennen dat zelf, vaak aan het merk of aan de soort." Het is niet lastig om producten te verkrijgen op de groothandelsmarkt. Wel variƫren de prijzen sterk, vertelt Taner. Oosterse producten, die je bij Guven supermarkt ziet, zijn: Romeinse of Turkse sla, Turkse bladpeterselie, Acur en mispels.


Groenten en fruit zijn belangrijke klantentrekkers voor Guven. Daarom houden ze de prijzen van de best verkochte producten, komkommers en tomaten, zo laag mogelijk. Er is veel omzet. Twee keer per week ligt de bakwagen van 18 pallets vol. De nieuwe aanvoer posten ze vaak op Facebook. "Daarop zetten we ook de folder met aanbiedingen. Facebook is voor ons een goed promotiemiddel", besluit Taner.




vlnr: Oosterse komkommers (krommer en dunner, die smaken volgens Taner beter), acun en mispels.

Guven Supermarkt
Taner Sarikaya
Honigkamp 56
Arnhem, Netherlands
T: 026 379 8838
tnrsarikaya@gmail.com
@guvensupermarkt