Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Talloze verpakmogelijkheden bij inhouse pakstation Cool Port Packing Rotterdam

Het kloppende logistieke hart van Europa is de ideale plek om een ultramodern koel- en vrieshuis te verwezenlijken. Kloosterboer geeft hier invulling aan en op 12 juni starten de eerste activiteiten. Bijzonder is dat het koel- en vrieshuis beschikt over een inhouse pakstation. Cool Port Packing Rotterdam is het nieuwe en duurzame sorteer, om- en verpakstation in de haven van Rotterdam.



Als het gaat om verpakken, sorteren, ompakken, labelen en koelen
Cool Port Packing Rotterdam staat voor het zorgvuldig, hygiƫnisch en snel verpakken van vers groenten en fruit. Naast het verpakken, verzorgt zij namelijk het volledige proces van sorteren, ompakken, verpakken en labelen en dat doet zij 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Ontzorging in het gehele verpakproces
Kloosterboer besteedt het proces van sorteren, ompakken, verpakken en labelen uit aan Cool Port Packing Rotterdam. De AGF-partner die als onafhankelijke partij alle VAS-diensten (value added services) gaat verrichten. Groenten en fruit verdienen een bijzondere behandeling. De verpakkers hebben evenveel toewijding voor het netten van een container sinaasappelen als het flowpacken van een aantal dozen avocado's.

Uitgebreide verpakmogelijkheden
Met ruime kennis en ervaring, een modern ERP-systeem en een uitgebreid machinepark worden vanaf 1 juni groenten en fruit gesorteerd en verpakt. De mogelijkheden zijn uitgebreid. Alles wordt naar wens van de klant verpakt. Een greep uit de verpakmogelijkheden: flowpack, ecopunnet, girsac, netten en topseal.

Voor meer informatie: www.cppr.nl 
Publicatiedatum: