Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Paul Drijvers ging na brand op zoek naar nieuwe zaak

Heropening Appeltje voor de Dorst te Wouw

Ongeveer een jaar geleden opende Uw Groenteman Paul Drijvers zijn deuren in Winkelcentrum de Weezenhof in Nijmegen. Begin maart van dit jaar brandde het gehele winkelcentrum af en ook de winkel van Paul werd in de as gelegd. Door de onduidelijkheden voor wat betreft de herbouw van het winkelcentrum is Paul zelf op zoek gegaan naar een nieuwe AGF speciaalzaak. Deze heeft hij gevonden in de plaats Wouw, waar hij de zaak "Appeltje voor de Dorst" heeft overgenomen.




Afgelopen donderdag opende Paul de deuren van zijn nieuwe zaak. Sinds 1 november 2010 is "Uw Groenteman Appeltje voor de dorst" een begrip in Wouw en omstreken. Leverancier Willem Dijk AGF van Pauls zaak in Nijmegen zal dat ook zijn te Wouw. Een Willem Dijk klok mag daar niet ontbreken en zo stond Willem Dijk SR donderdag op de stoep om deze te overhandigen. 
Willem Dijk AGF: "Vol vertrouwen en fanatisme gaat Paul weer aan de slag en hij heeft er veel zin in. Wij wensen Paul veel succes met zijn nieuwe winkel!"

Klik hier voor een filmpje van de winkel





Appeltje voor de dorst
Kloosterstraat 4 E
Wouw
T: 0165 855 247
www.appeltjewouw.nl
Publicatiedatum: