Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Porsche klapt op groothandelsmarkt tegen oplegger

Een 17-jarige heeft op maandagmiddag 5 juni 2017 op het terrein van de Großmarkt Stuttgart de controle over een Porsche verloren. Daarbij is hij tegen een geparkeerde oplegger gebotst en heeft hij levensgevaarlijke verwondingen aan zijn hoofd opgelopen. De 17-jarige, die volgens de eerste informatie niet in het bezit is van een geldig rijbewijs, reed tegen 14.05 uur met de Porsche Panamera op het terrein rond.

Of hij de auto onbevoegd in gebruik had, is momenteel nog niet bekend. De jongere verloor klaarblijkelijk de controle over de auto als gevolg van een te hoge snelheid. Hij botste tegen de achterkant van een geparkeerde oplegger, waarbij de Porsche deels onder deze oplegger schoof. Brandweerlieden bevrijdden de 17-jarige uit het voertuigwrak waarna hij door ambulancepersoneel ter plekke verzorgd werd en vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht. De materiële schade zou volgens de eerste schattingen zo'n 100.000 euro kunnen bedragen.
Publicatiedatum: