Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delta Containers breidt uit naar Nederland

Delta Containers is een specialist in de verkoop van nieuwe en gebruikte IBC containers in alle soorten en maten. Delta heeft de hoogste kwaliteit IBC containers en RVS Containers. De gebruikte containers worden professioneel gereinigd, gerepareerd en daarna getest voordat ze weer worden verkocht. Na 30 jaar succes in Engeland heeft de Delta Group besloten zich uit te breiden naar Nederland, Frankrijk, Belgiƫ en Duitsland.


 
Wat is een IBC Container?
IBC's zijn stapelbare, houdbare kunststoffen containers in een metalen kooi op een pallet van staal, kunststof of hout. IBC's zijn geschikt voor opslag en transport van gevaarlijke en ongevaarlijke goederen. Voor Delta worden de komende jaren spannend zegt de e-Commerce manager Floor Harreman "ik verheug me op de uitdaging van onze uitbreiding naar Nederland". Ons nieuwe kantoor is in Bilthoven maar de opslag ruimte is in Venlo.
 
Het gebruik van IBC containers
Veel industrieƫn gebruiken IBC's en wij leveren onder andere aan de brouwindustrie, farmaceutische en chemische bedrijven, en de voedsel- en drankindustrie. Wij leveren echter niet alleen aan grote bedrijven. Via de website kunnen mensen ook gewoon IBC's bestellen voor bijvoorbeeld het opslaan van regenwater.
 
Voor meer informatie: www.deltacontainer.nl/.

Publicatiedatum: