Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Exclusieve exoten Workshop en Facebooktraining voor Gebrs van Aarle klanten

Dinsdagavond 30 mei jl. vond de exclusieve exotenworkshop van Nature's Pride plaats bij Gebrs. van Aarle. Deze workshop was een vervolg op de succesvolle workshop die voor het eerst in 2016 plaatsvond. De workshop bestond uit twee delen. Het eerste deel was een interessante Facebooktraining waarbij diverse tips en tricks over het zakelijk inzetten van Facebook behandeld werden. Hierbij moet gedacht worden aan het gericht adverteren aan geselecteerde groepen, hoe zet je een promotiecampagne op en wat kan ik allemaal gebruiken uit de statistieken van Facebook.



Het tweede deel van de workshop bestond uit het zelf bewerken van exoten. Hierbij werd natuurlijk ingespeeld op het zomerse weer dus vanaf nu kunnen de deelnemers zelf een overheerlijke maracuja - en een jonge kokosnoten mocktail maken.
Na afloop ontvingen de deelnemers een prettig gevulde goodybag van Nature's Pride welke in het teken van de exotenavond stond. Gebrs van Aarle wil graag haar klanten, de echte vers specialisten inspireren zodat zij zich nog meer kunnen onderscheiden en hun klanten verrassen. Het was een gezellige en leerzame avond.















Voor meer informatie:

Gebrs van Aarle B.V.

Van Leeuwenhoekweg 39
5482 TK Schijndel
T: (073) 544 19 19
info@aarlegebrs.nl
www.gebrsvanaarle.eu


Publicatiedatum: