Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
NT Port Event

Ambities van Antwerpse haven en ontwikkelingen in haven Rotterdam

Het zijn turbulente jaren voor de containerlijnvaart: consolidatie, aanhoudend lage tarieven met grote verliezen en faillissementen tot gevolg. Tijdens het NT Port Event dat 15 juni in de haven van Rotterdam georganiseerd wordt, staat dit thema op de agenda.

Olaf Merk geeft namens de OESO een presentatie met zijn visie op de sector en de ontwikkelingen in de containervaart. Daarnaast wordt er ingezoomd op de haven van Rotterdam. Er zijn veel ontwikkelingen en innovaties in de haven, hoe staat het met de verschillende projecten? "In dit blok wordt de gehele Rotterdamse haven stap voor stap doorlopen," aldus de organisatie. "Hoe gaat het op de Maasvlakte, hoe staat het met de interne baan, de Botlek, ro/ro en breakbulk terminals, wat is de ontwikkeling van de Waalhaven en hoe staat het project Cool Port ervoor?" Tot slot ook een kennismakingsinterview met de nieuwe CEO van Port of Antwerp: Jacques Vandermeiren. En volop de mogelijkheid om te netwerken met logistieke partijen.

Het NT Port Event wordt georganiseerd door Nieuwsblad Transport.

Klik hier om het programma te bekijken
.

Publicatiedatum: