Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bedrijfsspeldje voor 7 medewerkers Heemskerk fresh & easy

Op donderdag 1 juni 2017 kregen zeven medewerkers van Heemskerk fresh & easy een bedrijfsspeldje uitgereikt als dank voor hun lange dienstverband. Om dit heuglijk te vieren werden alle collega's met een dienstverband van 25 jaar of langer, die al eerder een speldje ontvingen, uitgenodigd. Samen werd er teruggeblikt op de afgelopen 40 jaar.



Bij Heemskerk fresh & easy zijn er maar liefst 20 medewerkers die langer in dienst zijn dan 25 jaar. Er zijn zelfs zes medewerkers met een dienstverband van meer dan 30 jaar. Veel medewerkers zijn hun carrière al jong bij Heemskerk gestart. Gemiddeld zijn de jubilarissen 52 jaar jong. De oudste jubilaris is 63, de jongste is 46. Bijna alle jubilarissen komen uit de Duin- en Bollenstreek. Mede dankzij de inzet van deze medewerkers is Heemskerk in al die jaren gegroeid tot waar het bedrijf anno 2017 staat. Reden genoeg voor een feestje. Onder het genot van een hapje, drankje en met hulp van foto's door alle jaren heen, werden herinneringen opgehaald.

Dagelijks produceert het bedrijf een dagvers assortiment dat varieert van boerenkool, sla-, fruit-, roerbakmixen, kookgroenten tot complete maaltijdsalades met vis, vlees, pasta en dressing. Als gevolg van de toenemende behoefte bij de consument aan gezonde voeding, die lekker en gemakkelijk te bereiden is, groeit Heemskerk. Op dit moment wordt er gewerkt met 900 medewerkers om wekelijks zo'n 2,5 miljoen verpakkingen te leveren aan (inter)nationale supermarkt- en fastfoodketens. In de afgelopen 5 jaar verdubbelde Heemskerk in omzet.

Voor meer informatie:
W. Heemskerk BV
Vinkenweg 32
2231 NS Rijnsburg
T: +31 71 402 13 38
info@wheemskerk.nl
www.wheemskerk.nl
Publicatiedatum: