Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Signet Exporters, Kenia

"Gegroeid van 15 naar 500 hectare avocado's"

Tholen - "Zeventien jaar geleden startten we met 15 hectare en in de loop der jaren zijn we gegroeid naar een areaal van 500 hectare avocado's", vertelt Isaac Muriu Muigai van Signet Exporters uit Kenia. "Er zijn meerdere kleine telers bij ons aangesloten. We ondersteunen ze met de juiste adviezen op het gebied van teelt. Ook worden er veel controles gehouden met het oog op kwaliteit."



Export

De Hass avocado is het belangrijkste product voor het bedrijf. "Daarnaast bieden we mango, ananas, kokosnoten, meloenen, babymais, cashewnoten en diverse groenten. Onze afnemers zijn verschillende landen die zich met name in Europa of het Midden-Oosten bevinden. "We willen jaarlijks groeien en zijn actief op zoek naar nieuwe afzetmarkten zoals Italië en Spanje." Signet importeert ook diverse producten voor de lokale markt. "Met name hardfruit, druiven, bananen en citrus uit Zuid-Afrika."

Signet is een exportbedrijf en bestaat sinds het jaar 2000. "Kwaliteit staat voor ons op nummer één. Daarnaast is voedselveiligheid een belangrijke pijler. Met mooie en lekkere producten willen we onze klanten de komende jaren blijven bedienen."

Voor meer informatie:
Signet Exporters
Surveyors Court
4TH FLOOR B09.
P.O. Box 4577-200
Nairobi - Kenya
+254 722 524997
signetfv@gmail.com
office@signet.co.ke
www.signetexporters.com