Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VAE ziet fruitexport vervijfvoudigen tussen Vietnam en Dubai

De exportvolumes van SkyCargo uit de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) zijn gestegen. De fruitexport tussen Dubai en Vietnam is afgelopen jaar vervijfvoudigd. Door gezamenlijke inspanningen tussen de luchtvrachtmaatschappij uit het Midden-Oosten en de Trade Promotion Agency Vietrade uit Vietnam werd een exportrecord van versproducten naar Dubai bereikt. De export bestond onder andere uit ramboetans en lychees. In januari 2017 werd bijna 110 ton geëxporteerd. 

Vietnam is een belangrijke markt voor de export van voeding. In 2016 bedroeg de waarde van de Vietnamese export van landbouw, bosbouw en visserij meer dan $32 miljard (€28,5 miljard). Ravishankar Mirle, onderdirecteur van Cargo commercial: "SkyCargo uit de VAE is in 2008 in Vietnam gestart met activiteiten en sindsdien heeft de maatschappij een belangrijke rol gespeeld in de groeiende handel tussen Vietnam en VAE. Door nauw samen te werken met Vietrade en door onze expertise te gebruiken bij het vervoeren versproducten, hebben we luchtvrachtoplossingen ontwikkeld. Door deze oplossingen is de export van hoogwaardige groenten en fruit van Vietnam naar Dubai toegenomen."

Publicatiedatum: