Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
de derde 50-jarige in de rij bij Jan Oskam-Vleuten

Elly Oskam-van Schaik ziet Sara

Elly Oskam van Schaik, sinds ruim 25 jaar in dienst, sluit vandaag 30 mei de rij van in mei 1967 geboren medewerkers bij Jan Oskam – Vleuten. Na Harry Pijper op 12 mei en Marina Yarushina op 22 mei krijgt ook zij vandaag de 5-sterren-status.



In 1967 zag zij in Harmelen het levenslicht. Ze groeide op op de Appellaan in Harmelen, de laan waar ook oprichter Jan Oskam een flink deel van zijn jeugd heeft doorgebracht . Na de middelbare school ging ze in de administratieve hoek aan de slag in de kaasveredeling om al snel over te stappen naar de verse AGF. Voor de heren Oskam was en is het altijd een verademing geweest om administratie over te kunnen geven aan iemand die daar meer bedreven en meer gestructureerd in is. In 1996 trouwde zij met Bart Oskam en in 1999 werd zoon Niels geboren die inmiddels bij gelegenheid ook al weer commerciële- en logistieke activiteiten verricht voor de firma .

Elly is een zeer gedreven en kundige medewerker die uitstekend zelfstandig kan opereren en het belang van het familiebedrijf daarbij nimmer uit het oog verliest. Naast het werk geniet ze van de tuin, een weekendje weg en pakt ze graag de fiets voor een blokje om. Vanwege gezondheidsproblemen moet zij zich wel goed in acht nemen, maar daarvoor is de elektrische variant dan weer een uitstekende oplossing.

Alle collega's wensen Elly een fijne verjaardag en nog vele jaren werkplezier in goede gezondheid!

Felicitaties rechtstreeks: Elly@janoskam.nl /030-2320418 / 06-30918347

Publicatiedatum: