Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verenigde Arabische Emiraten: een groeiende markt voor Spaanse exporteurs

De Verenigde Arabische Emiraten is een bestemming die door zijn locatie en klimaat producten op de internationale markt moet kopen. "Wij verschepen elke week ongeveer 40.000 kilo wortelen naar een supermarktketen aldaar", vertelt Eugenia Menéndez, assistent-manager van het Spaanse Mengis Export. "De wortelen gaan naar een klant die we al hadden; eerder bestelden ze ook ijsbergsla en witte uien bij ons", vertelt Menéndez, die laat weten dat de klant hen zelf heeft gevonden, na aanbeveling van een derde partij.



"We denken dat we een langdurige en blijvende zakelijke relatie met dit bedrijf kunnen hebben", aldus Menéndez. "Momenteel vervoeren we 80% van onze producten naar de Verenigde Arabische Emiraten. Het is een markt die in opkomst is; ze beseffen zich al dat als ze goede producten willen, ze deze uit het buitenland moeten halen", besluit de vertegenwoordigster van Mengis Export.

Voor meer informatie:
Eugenia Menéndez
Mengis Export
Tel. +34 639868270
Publicatiedatum: