Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe roze ananas van Del Monte

De nieuwe roze ananas van Del Monte haalt het web nog net op tijd voor de zomer, nu iedereen volop bezig is met zomerkleuren. De ananas werd in 2005 geïntroduceerd en mag nu, nadat hij het keurmerk van de FDA heeft ontvangen, in de VS verkocht worden.



Niet iedereen gelooft dat de foto's die online staan echt zijn; sommigen geloven dat het een grap is. Maar volgens Del Monte is het dat niet. Op dit moment heeft het bedrijf het octrooi op de nieuwe ananas. Het zal het enige bedrijf blijven dat de ananas zal telen en verkopen.

Volgens de FDA zijn de nieuwe ananassen genetisch gemanipuleerd om minder enzymen te produceren die zitten in de conventionele ananassen en die het roze pigment lycopeen omzetten in het gele pigment bètacaroteen.

Helaas is er nog geen officiële aankondiging gedaan over waar en wanneer we daadwerkelijk een roze ananas kunnen kopen, dus voor nu moeten we het doen met de foto's. In elk geval totdat de consument de kans krijgt om te proeven hoe een roze ananas smaakt.
Publicatiedatum: