Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Online-supermarkt Bringmeister levert vers zoals in de Edeka-supermarkt

Sinds januari 2017 hoort de Duitse online-supermarkt Bringmeister bij de Edeka Group. Samen geven de partners nu flink gas in Berlijn: het assortiment van de online-handelaar werd uitgebreid naar circa 13.000 artikelen en biedt alles wat de klanten uit een klassieke supermarkt kennen. Het bijzondere: ook bij verse producten profiteren zij van een grote keuze en de mogelijkheid om individuele hoeveelheden te kiezen. Groenten en fruit evenals vlees, worst en kaas worden aangeboden als weegproducten. Net als in de supermarkt bestellen de klanten precies de gewenste hoeveelheid die vervolgens vers voor hen geportioneerd wordt. Daarnaast omvat het Bringmeister-assortiment naast talrijke merkproducten nu ook het volledige eigenmerk-productpalet van Edeka en GUT&GÜNSTIG.


Fotobron: Bringmeister

Versgarantie
Bestellen kan in de onlineshop Bringmeister.de – gemakkelijk vanuit huis of onderweg. In tegenstelling tot veel concurrenten levert Bringmeister in alle Berlijnse postcodegebieden. De producten worden van maandag tot en met zaterdag van 6 tot 24 uur in een door de klant geselecteerd tijdvak van twee uur bezorgd. De orders worden gepickt in het grootste online-levensmiddelenmagazijn van Duitsland in Schönefeld bij Berlijn. Hier wordt elke aankoop met de hand samengesteld en aansluitend in moderne koelvoertuigen direct vers tot aan de huisdeur gebracht. Daarbij geeft Bringmeister een versgarantie: wanneer een geleverd product niet vers is, krijgt de klant zijn of haar geld hiervoor terug.

Sterke partner
Dankzij de overname van Kaiser's Tengelmann door Edeka is Bringmeister sinds januari 2017 onderdeel van de Edeka Group. Met meer dan twintig jaar ervaring als online-supermarkt hoort Bringmeister tot de voorrijders binnen de Duitse online-levensmiddelenhandel. In de metropolen Berlijn en München is zij een gevestigde naam.
Publicatiedatum: