Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Thema: 'Food <=> Life'

28 juni: FSIN Zomercongres

Het FSIN Zomercongres komt er weer aan. Dit jaar vindt het congres plaats op woensdag 28 juni in Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel. Het thema 'Food <=> Life' staat centraal. De actuele ontwikkelingen in de foodmarkt worden besproken. En ook hoe Food & Lifestyle in alle ketenschakels terug te zien is.

Locatie
Het FSIN Zomercongres 2017 staat in het teken van Food <=> Life. De betekenis van food als lifestyle voor alle schakels in de keten. Er zijn een aantal sprekers uitgenodigd om hun visie rondom deze thematiek te delen.

Programma overzicht
  • 12.30 uur: Rondleiding Van der Valk Hotel Apeldoorn, De Cantharel (optioneel); Om 12.30 uur is er de mogelijkheid een rondleiding te volgen langs een aantal concepten in de omgeving van het hotel.
  • 13.30 uur: Ontvangst congres; Dagvoorzitter is Jan-Willem Grievink, directeur FSIN. Ook voorzitter Paul Bringmann voert het woord.
  • 14.15 uur: Jan-Willem Grievink, directeur FSIN; "De boardroomthematiek van 2018"
  • 14.30 uur: Peter Savelberg, directeur van Tristate City Europe: "De toekomst van de stad"
  • 15.15 uur: In gesprek met Bob Zeeuw van der Laan, Van der Valk Apeldoorn-ondernemer: "Food <=> Life in de praktijk"
  • Pauze
  • 16.15 uur: In gesprek met Roosmarijn Saat van Gimsel en Spirit: "Food <=> Life in de praktijk"
  • 16.45 uur: Het FSIN: "Kansen in het nieuwe premium"
  • 17.15 uur: Thomas Mack, directeur Europapark : "De ontwikkeling van food in leisure"
  • 18.00 uur: Afsluiting onder het genot van een hapje en een drankje

Klik hier om jezelf aan te melden.

Publicatiedatum: