Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuccherissima ready-to-eat pompoen trekt aandacht op Macfrut

Tijdens de Macfrut trok de stand van 'Fornari Guiseppe' uit Asola (Mantova) veel bezoekers. De kleuren fuchsia en zwart kwamen terug in zowel de stand als kleding van het personeel en de producten lagen fraai uitgestald. 


Gesneden pompoen uit het Zuccherissima-assortiment

De 'Zuccherissima' pompoenstukjes namen een prominente plaats in. Verkoopdirecteur Damiano Fornari legt uit dat het product met de hand wordt gesneden en klaar is voor gebruik. De pompoenstukjes zijn ruim 12 dagen houdbaar. "We gebruiken hiervoor het ras Delica dat een geweldige textuur, gehalte aan droge stoffen en Brix heeft."


Damiano Fornari presenteert Take Away pompoenen op Macfrut

'Zuccherissima Take Away' trok ook veel bekijks. Het is een lijn pompoenen die handig mee te nemen zijn dankzij de kartonnen verpakking met handvat. De pompoenen hebben minimaal een gewicht van 1 kilo en de verpakking is voorzien van productinformatie en bereidingstips.

"Delica pompoenen krijgen zonlicht tijdens de koelste uren van de dag, waardoor de concentratie van droge stoffen trager verloopt. Het product wordt in Italië geteeld en is te herkennen aan het rode lakzegel op de steel. In een krat passen afhankelijk van de maat zo'n 3 tot 6 pompoenen. Het product is gegarandeerd 40 dagen houdbaar."


Het bedrijf bezit een areaal van 300 hectare tussen Mantua en Toscane. Er lagen ook portieverpakkingen groenlof, andijvie en krulandijvie uitgestald in de stand. 
 


De Lady Leaf Snacks waren het meest in trek (www.ladyleaf.it). Dit zijn andijvieharten gecombineerd met onder meer gedroogd fruit en olijven. Bij de Lady Leaf Snacks zijn een zakje olijfolie, servet en mini-bestek mee verpakt zodat men zonder knoeien van de groente kan genieten. De praktische verpakking is gemiddeld zo'n 8 dagen houdbaar. 


Contact:
Società Agricola Fornari
Via Cremona 74, 46041
Asola (Mantova)
Tel.: (+39) 0376/76549
Email: damiano@ladyleaf.it
Web: www.fornari.company
Publicatiedatum: