Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italiaans druivenseizoen klaar voor de start

Afgelopen weekend heeft Luciën de Wit van LuBa Fresh een bezoek gebracht aan zijn druivenproducenten in Sicilië waar binnenkort de eerste druiven geoogst worden. De blauwe druif Black Magic en de witte Victoria (beide met pit) worden in het begin verpakt in 5kg Carton en vervolgens in de traditionele 7kg houten verpakking. "De eerste druiven zullen goed opgepakt worden door de markt aangezien de markt voor blauwe en witte druiven met pit nagenoeg leeg is."


De vroege Black Magic en Victoria druiven worden in kassen geteeld

Lucien de Wit bezocht ook Giuseppe Auteri van Il Galletto. Beiden onderhouden al 20 jaar een vriendschappelijke zakenrelatie. De kwaliteitsmerken van Giuseppe -Selezione oro, Il Galletto en Auteri, zijn alom bekend op de Europese markt.
Lucien de Wit gaat het aanbod van Auteri dit jaar -naast Europa- ook vermarkten naar andere belangrijke wereldmarkten. Lucien de Wit heeft ook daar veel branchecontacten en de mogelijkheid om direct containers te verladen vanuit Sicilië naar alle wereldbestemmingen.


Luciën de Wit en Giuseppe Auteri al 20 jaar bevriende zakenpartners

Na de bloei van de druivenranken heeft het goede weer ervoor gezorgd dat er een grote trosvormig is ontstaan. Vooral bij de Victoria en Black Magic is een grove berry sizes waarneembaar. Als dit jaar de klimatologische omstandigheden gunstig zijn, belooft Sicilië een goed druivenjaar. Dit in tegenstelling tot de afgelopen twee jaar toen het weer een vroegtijdig einde maakte aan het (lange) druivenseizoen in Italië.
Begin juli start het druivenseizoen vanuit het vaste land, de Puglia regio, het grootste druivengebied van Italië.


Zware trossen Victoria druiven
 

Voor meer informatie:
Luciën de Wit
LuBa Fresh
Tel: 077-777 7715
Mob: 06-41273443
Fax: 077-777 7725
L.deWit@LuBaFresh.com
www.LuBaFresh.com
Publicatiedatum: